Oavsett om ni har frågor om en installation, önskar en offert, undrar något om "Installerat-och-klart" eller behöver hjälp med något annat VVS-arbete så är ni välkomna att kontakta oss. 

Telefon

Växel : 054-54 71 80 

Hans Karlsson : 070-546 66 90 

Herman Karlsson : 070-644 06 88

Niclas Fredin : 070-322 99 67

Mail

Hasse.karlsson@nor-schakt.se

Herman.karlsson@nor-schakt.se


Kontakta oss

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

VVS-företag med över 90 års erfarenhet

Janne Carlson Rör AB har arbetat med alla typer av VVS-arbeten sedan starten 1932. Företaget har alltid hållt till i Vålberg i Karlstad kommun och har sedan 1970-talet hållt till på Teknikvägen 10 i Vålberg. Företaget grundades av Janne Carlson, som sedan med hjälp av sina fyra söner byggde upp det som vi idag ser som ett värmepumpsinriktat VVS-företag. Sedan 1960-talet har företaget varit Thermia-återförsäljare och är idag också ett certifierat Värmepumpcenter. Idag drivs företaget av Hans Karlsson, tillsammans med alla anställda, som tillsammans arbetar för en mer energieffektiv och trygg uppvärmning för sina kunder.

Kvalitet och Support i Fokus

Som installatörer tas alltid helhetsansvar och som certifierade återförsäljare garanteras att du får ett bekymmersfritt värmesystem med optimal besparing och bästa hjälpen när den behövs. Huvudfokus ligger på att kundupplevelse för dig som kund ska vara den bästa möjliga, där hög prioritering ligger på att erbjuda högsta kvalitet och support i världsklass.