Välkommen till Janne Carlson Rör AB

Janne Carlson Rör grundades 1932 och är ett familjeföretag med fjärde generationen verksam. Företaget inriktar sig på installation av värmepumpar, exempelvis bergvärme jordvärme och luftvatten, men utför även alla typer av VVS arbeten. Vi är ett certifierat Thermia Värmepumpcenter samt medlemmar i Bad & Värme. 

Värmepump från JC Rör - En Smart Affär

Vi på Janne Carlson Rör erbjuder högpresterande lösningar av olika sorter. Oavsett om du behöver en smidig luftvärmepump till sommarstugan, en kraftfull bergvärmeanläggning till en stor fabrik eller VVS-lösningar så erbjuder vi alternativ som passar. I slutändan ska våra lösningar erbjuda detsamma: bekymmersfri hjälp med fokus på kvalitet, utförande och support i världsklass.

 

Bad & Värme

Vi är medlemmar i föreningen Bad & Värme och erbjuder här lösningar såsom ett urval av "installerat-och-klart"-erbjudanden samt all typ av VVS-arbeten.

Thermia Värmepumpcenter

Certifierade och som ett Thermia Värmepumpcenter erbjuder Janne Carlson Rör det kompletta utbudet gällande Thermia värmepumpar - allt kring produkt, installation och service. Kännetecken är den svarta och silvriga symbolen som kompletterar den vanliga Thermia-logotypen. Här erbjuds alltid:

  • hela Thermias sortiment för villamarknaden
  • personal med kylcertifikat
  • jourtelefon för egna kunder*
  • eget reservdelslager
  • möjlighet till finansiering

Jourtelefon innebär:
Period: nov-mars (Norrland: okt-mars)
Vardagar efter ordinarie öppettider: jourtelefon fram till kl 20
Lör, sön samt storhelg: kl 09-16 

(Gäller återförsäljarens egna kunder och installationer)

Kvalitet och Kundupplevelse i Fokus

Som installatörer tas alltid helhetsansvar och som certifierade återförsäljare garanteras att du får ett bekymmersfritt värmesystem med optimal besparing och bästa hjälpen när den behövs. Huvudfokus ligger på att kundupplevelsen ska bli den bästa möjliga, där hög prioritering ligger på att erbjuda högsta kvalitet och support i världsklass.